Marc Cornelius geen spijt van het aankopen van Marc.nl

Ik heb lang getwijfeld om het domeinnaam Marc.nl te kopen. De verkoper vroeg 4.500 euro, een behoorlijk bedrag. Ik hoorde van o.a. Edwin (van edwin.nl) dat ik dit wel moest doen. Het zou zichzelf terugbetalen. Ik waagde een gok en besloot in de buidel te tasten. Nu 1.5 jaar na dato heb ik er geen seconde spijt van gehad.

Hier zijn een aantal redenen waarom ik het domeinnaam aanschafte en waarom ik het aanbeveel aan anderen:

Merkidentiteit:
Een eigen domeinnaam helpt bij het creëren van een sterk merk. Marc.nl is eenvoudig te onthouden en creëert een directe link tussen mijn bedrijf en mijn online aanwezigheid.

Professionaliteit:
Een eigen domeinnaam geeft je bedrijf een professionele uitstraling en geeft klanten het vertrouwen dat ze nodig hebben om zaken te doen met je.

Onthouden:
Een domeinnaam zorgt ervoor dat je eenvoudiger wordt onthouden. Plus, mensen weten je website eenvoudiger te vinden. Mijn volledige naam is Marc Cornelius, en de url was voorheen marccornelius.nl, dat ging regelmatig verkeerd als mensen dat vervolgens gingen opzoeken.

En stiekem ook een kleine ego boost. Ik ben de enige Marc van Nederland die Marc.nl heeft. Cool toch? ?

Ik zou aanbevelen om een eigen domeinnaam te kopen aan iedereen die serieus is over het opbouwen van een sterk merk en een professionele online aanwezigheid.

Eigen voornaam als .nl

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan even een kijkje op de persoonlijke website van Marc.

Marc.nl